BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kate steelt de show op receptie in Victoria

Prins William en Hertogin Catherine zijn acht dagen in Canada. Maandag bezochten de Britse royals het regenachtige Great Bear Rainforest. Hierna vlogen zij terug naar Victoria, de plek waar zij verblijven tijdens de reis, om zich op te frissen voor een receptie in het ‘Government House’.

Het regenjasje en de lange laarzen wisselde Kate in voor een lange rode japon van de Britse ontwerper Preen. De jurk combineerde de hertogin met de diamante esdoorblad-broche van koningin Elizabeth.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: