BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Willem-Alexander bij jubileumconcert Jostiband

Koning Willem-Alexander heeft maandagavond na afloop van het concert van de Jostiband in de Ziggo Dome bloemen uitgedeeld aan de muzikanten. Ook nam de koning tijd voor het maken van selfies met de orkestleden.

De leden van de Jostiband waren vol lof over de aanwezigheid van koning Willem-Alexander. Tijdens het concert waren er gastoptredens van onder anderen Guus Meeuwis, Gerard Joling en harpist Remy van Kesteren.

De publieke omroep AVROTROS maakte maandag opnames van de feestavond waarmee de Jostiband het vijftigjarig bestaan viert. De omroep zendt de concertregistratie uit op zaterdag 10 september op NPO 2, om 20.40 uur.

De Jostiband heeft door de jaren heen de omvang aangenomen van een orkest met 150 leden. Daarmee is deze muziekformatie het grootste orkest ter wereld van mensen met een verstandelijke beperking.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: