BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima herdraagt Koninginnedag-outfit 2003

Koningin Máxima woonde woensdag de viering bij van het tienjarig bestaan van de stichting Participatie, Integratie en Emancipatie Zoetermeer (Piëzo). Van 2013 tot 2015 nam de stichting deel aan het Oranje Fonds Groeiprogramma. Voor het bezoek had de koningin een bijzondere outfit uit de kast gehaald.

De witte outfit die de koningin woensdag droeg was ruim dertien jaar oud, merkte modeblogger Josine Droogendijk op. Het pakje van modehuis Natan droeg Máxima al eerder op Koninginnedag 2003.

Het was voor Máxima haar tweede bezoek aan Piëzo. In april 2012 bracht ze, toen nog als prinses, een verrassingsbezoek aan de stichting. Dit keer kon wel reikhalzend uitgekeken worden naar Máxima. Haar komst was vorige maand al aangekondigd. Net als in 2012 sprak de koningin woensdag met bestuurders, vrijwilligers en deelnemers van de projecten.

Bron: Josine Droogendijk / modekoninginmaxima.nl

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: