BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Officiële foto's van doop Alexander vrijgegeven

Het Zweedse hof heeft maandag de officiële foto's vrijgegeven van de doop van prins Alexander. De zoon van prins Carl Philip en prinses Sofia werd vrijdag gedoopt in de kapel van Paleis Drottningholm.

De vier foto's zijn gemaakt door Mattias Edwall. Hij portretteerde de Zweedse royals al eerder, zoals bij het huwelijk van prins Carl Philip en prinses Sofia en bij de doop van prins Nicolas.

Foto's: Kungahuset.se / Mattias Edwall

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: