BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Jacques vergezelt ouders bij picknick

Prins Albert van Monaco en zijn vrouw prinses Charlène hebben afgelopen weekeinde de jaarlijkse openbare picknick in het Prinses Antoinette Park bijgewoond. Hun zoon, de kleine prins Jacques van 1,5 jaar oud, mocht met zijn ouders mee en stal de harten van de diverse aanwezigen, melden Franse media.

Jacques was gekleed in een rode polo met witte broek en keek zijn ogen uit naar de volksdanseressen en de vele andere festiviteiten. Opvallend genoeg was prinses Gabrielle, de tweelingzus van Jacques, niet aanwezig.

De picknick wordt georganiseerd door de gemeente en is de traditionele afsluiting van de zomer. Jaarlijks komen er honderden mensen op af.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: