BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Margriet bij Paralympische Spelen

Prinses Margriet is de komende dagen in Rio de Janeiro. Daar moedigt ze de Nederlandse paralympiërs aan, reikt ze medailles uit en bezoekt ze het Paralympisch Dorp. Woensdagavond woont Margriet de openingsceremonie van de spelen bij.

Margriet verblijft zes dagen in Rio. Ze gaat naar wedstrijden van onder meer tafeltennis, rolstoelbasketbal, triatlon en roeien. De prinses bezoekt de Paralympische Zomerspelen als lid van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC).

Margriet is niet de enige royal die de komende dagen in Rio op de tribunes zit. Ook de Belgische prinses Astrid en haar man prins Lorenz zijn in Brazilië. Zij zitten woensdagavond ook in het Maracanā-stadion voor de openingsceremonie. De Paralympische Spelen worden op 18 september afgesloten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: