BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

'Privé foto's George en Charlotte op straat'

Privéfoto’s van prins George en prinses Charlotte, de kinderen van de Britse prins William, liggen naar verluidt op straat. Pippa Middleton, de jongere zus van Williams vrouw Catherine, is volgens Britse media het slachtoffer van hackers.

De hackers zouden zo’n 3000 foto’s uit de iCloud-account van Pippa hebben gestolen. De familiekiekjes worden voor grof geld anoniem te koop aangeboden. Volgens The Telegraph wordt ‘minimaal 50.000 pond’ (bijna 58.000 euro) gevraagd voor de foto’s.

Daarop staan overigens niet alleen de driejarige George en zijn eenjarige zusje Charlotte. Ook van de onlangs verloofde Pippa in trouwjurk en kiekjes van haar aanstaande James Matthews worden te koop aangeboden.

Aangehouden

De Britse politie heeft zaterdag een man aangehouden die wordt verdacht van het hacken van de iCloud-account van Pippa Middleton. Het gaat om een 35-jarige inwoner van het district Northamptonshire, aldus de zender Sky News.

Privacy

William en Kate beschermen hun privacy en die van hun twee kinderen zo veel mogelijk. Zo worden er slechts mondjesmaat foto’s van het prinsje en prinsesje vrijgegeven. Kate kreeg onlangs nog gelijk van de Independent Press Standards Organisation toen ze een klacht indiende vanwege paparazzifoto’s van George op een politiemotor, die Britse media in mei afdrukten. De hertogin van Cambridge kreeg in het verleden al vaker gelijk van de waakhond voor geprinte media.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: