BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Spraakmakende uitspraken

Bij een nieuw seizoen Blauw Bloed hoort ook een nieuwe wekelijkse serie. Iedere zaterdag vertelt Cultuurhistoricus Herman Pleij over de meest spraakmakende uitspraken van de royals.

Meningen

Komende zaterdag bespreekt Herman Pleij de pittige uitspraken van koningin Máxima en prins Claus. Als Máxima uitspreekt dat zij vindt dat dé Nederlandse identiteit niet bestaat, is er kritiek. Maar wat bedoelde de koningin nu echt?

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook