BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Victoria en Daniel dineren bij Jamie Oliver

De Zweedse kroonprinses Victoria en haar man zijn woensdag in Londen een vorkje gaan prikken bij Jamie Oliver. De bekende Brit laat via Instagram weten maar wat trots te zijn op zijn koninklijke gasten.

"Wat een genot om Victoria en Daniel vandaag te mogen ontvangen", schreef Jamie bij een kiekje van hem, zijn chef-kok en de kroonprinses en haar man. Victoria en Daniel namen ook hun jongste spruit prins Oscar mee, blijkt uit het bericht van Jamie. De tv-kok noemt het in maart geboren kereltje 'prachtig'.

De chef-kok van Jamies restaurant in Londen, Robbin, is Zweeds. "Dus het was echt bijzonder", aldus Jamie. "We hebben een paar zeer interessante gesprekken gevoerd en gesproken over hoe we de gezondheid van kinderen kunnen helpen verbeteren."

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: