BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Swingende Frederik en Mary in Washington

Het Deense koningshuis deelde donderdag een video van een swingende kroonprins Frederik en kroonprinses Mary op sociale media. De Deense royals zijn vier dagen in de Verenigde Staten. Woensdag woonden zij in Washington een gala-avond bij. Alle ogen waren op Frederik en Mary gericht toen zij als eerste paar de dansvloer betraden voor de openingsdans.

Het grote bal vond plaats in het museum van kunst en industrie in Washington. Naast Frederik en Mary waren ook de handelsdelegatie, Amerikaanse politici en vertegenwoordigers van de Deense ambassade aanwezig.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: