BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De Zweedse koninklijke bruidsjurken

Vanaf dinsdag 18 oktober kunnen alle royaltyfans genieten van een bijzondere tentoonstelling op het Koninklijke Slot in Stockholm. Hier kan men de bruidsjurken van koningin Silvia, en prinsessen Victoria, Madeleine en Sofia bewonderen.

Maandagmiddag wordt de tentoonstelling officieel geopend door de Zweedse royals zelf. Koningin Silvia, kroonprinses Victoria en prinses Sofia zijn aanwezig. Prinses Madeleine is er niet bij vanwege ziekte.

Bekijk hier de eerste beelden van de tentoonstelling!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: