BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto-overzicht: Prins Constantijn 47 jaar

Prins Constantijn is dinsdag jarig. Hij viert zijn 47ste verjaardag. De jongste zoon van prinses Beatrix en prins Claus krijgt bij zijn geboorte op 11 oktober 1969 de namen Constantijn Christof Frederik Aschwin.

Zijn grote liefdes
Op 17 mei 2001 trouwt prins Constantijn in het Oude Stadhuis in Den Haag met Laurentien Brinkhorst. De kerkelijke inzegening vindt twee dagen later plaats in de Grote of St. Jacobskerk, ook in Den Haag. Op 8 juni 2002 wordt dochter Eloise geboren.

Het gezin wordt op 21 maart 2004 verblijd met de komst van zoon Claus-Casimir. Jongste dochter Leonore wordt geboren op 3 juni 2006.

Foto's: ANP /RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: