BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kapster prinses Beatrix botst op paaltje

De auto die op een paaltje botste bij kasteel Drakensteyn, waar prinses Beatrix woont, werd bestuurd door haar kapster. Dat heeft de kapster, Lisa de Groot, bevestigd aan RTV Utrecht. De auto is inmiddels gerepareerd en de kapster geeft aan dat ze er verder niets over mag zeggen.

Beelden van het ongeluk belandden op de website Dumpert.nl. De marechaussee onderzoekt hoe de beelden op internet terecht konden komen. Overigens wil de marechaussee ook tegenover RTV Utrecht niet bevestigen dat het gaat om beelden bij de poort van kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche, hoewel daar volgens de regionale zender geen twijfel over lijkt te bestaan.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: