BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bij regionale Groeikamer

Koningin Máxima is woensdagavond 26 oktober aanwezig bij de eerste regionale Groeikamer, een evenement georganiseerd door NLgroeit en InnovationQuarter.

De bijeenkomst vindt plaats bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Koningin Máxima heeft een ontmoeting met de Raad van Groeiambassadeurs, is aanwezig bij een deel van het plenair programma en neemt deel aan enkele rondetafelgesprekken.

NLgroeit is een meerjarenprogramma van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en NLevator en wordt gesteund door NL2025. Het heeft tot doel het groeivermogen in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf te vergroten. Dat kan door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een coach, mentor of opleiding.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: