BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima verliest pump bij streekbezoek Twente

Koningin Máxima verloor donderdag haar rechter pump bij het streekbezoek aan Twente. Tijdens een wandeling in natuurontwikkelingsgebied Springendal bleef haar schoen achter bij een bruggetje. Na het incident kreeg ze haar schoen snel weer aangereikt en vervolgde ze haar weg aan de hand van koning Willem-Alexander.

Het koningspaar bezocht in het natuurontwikkelingsgebied Wasserij Springendal. Hier wordt natuur gecombineerd met milieubewust ondernemerschap. Bronwater uit de Springendalse beek wordt in de wasserij gebruikt en via biologische waterzuivering teruggeven aan de natuur. Met de inzet van warmtewisselaars wordt 80% van het energieverbruik teruggewonnen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: