BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koninklijk kant

Kant is van alle tijden. Van oudsher werd het al door vele royals gedragen. Ook tegenwoordig is het een favoriete stof. Of het nu gaat om koningin Letizia van Spanje, Mathilde van België of koningin Máxima: ze zijn allemaal dol op kant

Het favoriete kanten kledingstuk van couturier Paul Schulten is een japon die Máxima droeg op de avond van de inhuldiging.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook