BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix bij 90-jarig jubileum Reumafonds

Prinses Beatrix is op vrijdagmiddag 18 november aanwezig bij de jubileumbijeenkomst van het Reumafonds ter gelegenheid van hun 90-jarig bestaan.

De jubileumbijeenkomst wordt gehouden in het Circustheater in Scheveningen. De Prinses is sinds 1980 beschermvrouwe van het Reumafonds.

Tijdens de bijeenkomst wordt stilgestaan bij wat er de afgelopen negen decennia is bereikt en wordt vooruit gekeken naar hoe het doel van een wereld zonder reuma bereikt kan worden. Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport spreekt tijdens de jubileumbijeenkomst, evenals de directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau.

Gastvrouw van de dag is presentatrice Anita Witzier, sinds vijftien jaar ambassadeur van het Reumafonds. Ze is een van de ruim twee miljoen mensen in Nederland die leven met een reumatische aandoening.

Bron: ANP / RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: