BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix dankbaar voor goede wensen na operatie

Prinses Beatrix is dankbaar voor alle beterschapswensen die ze heeft ontvangen na haar knie-operatie eerder deze maand. Op de site van het koningshuis laat ze weten dat alle blijken van belangstelling haar bijzonder goed hebben gedaan.

"De vele hartelijke blijken van belangstelling die ik mocht ontvangen na de knieoperatie die ik op 1 oktober onderging, hebben mij bijzonder goed gedaan. Iedereen die aan mij heeft gedacht en heeft meegeleefd, wil ik graag danken voor de bemoedigende woorden en goede wensen. Uw betrokkenheid is hartverwarmend!"

De prinses kreeg op 1 oktober in het Franciscus/Vlietland ziekenhuis in Schiedam een prothese in haar rechterknie. Na een paar dagen in het ziekenhuis mocht ze weer naar huis. Op kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche revalideert ze nu verder.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: