BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Margarita over juwelen uit de familie

Het is al jarenlang een grote passie van prinses Margarita: het ontwerpen van sieraden. In November toont de dochter van prinses Irene sieraden uit haar collectie op de SIERAAD Art Fair in Amsterdam. Op deze beurs zal ook een bijzondere selectie Afrikaanse sieraden getoond worden uit onder andere het Tropenmuseum in Amsterdam. Prinses Margarita mag de juwelen in dit museum vast bewonderen en wij gingen met haar mee!

Tijdens het bezoek vertelt de prinses ook over de juwelen die bij haar in de familie gedragen worden. Zelf draagt prinses Margarita een ring die is in het verre verleden gemaakt is uit een broche die ooit toebehoorde aan Anna Paulowna.

Kijk voor de gehele reportage Zaterdag 22 oktober naar Blauw Bloed.

SIERAAD Art Fair 2016

Alle liefhebbers van bijzondere sieraden, fashionista’s en kunstkenners kunnen van 10 tot en met 13 november genieten van de SIERAAD Art Fair in Amsterdam. Sieradenontwerpers uit onder andere Nederland, China, Australië, De Verenigde Staten en Spanje worden getoond. Klik hier voor meer informatie of om direct uw tickets te bestellen! 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: