BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Margriet opent gezondheidscentrum Da Costa

Prinses Margriet opent donderdag 10 november het nieuwe gezondheidscentrum Da Costa in Putten. Na de opening krijgt de prinses een rondleiding en spreekt ze met de betrokken huisartsen, fysiotherapeuten en psychologen.

In het nieuwe gebouw werken dertien zorgpraktijken samen om, dichtbij huis, de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Het gezondheidscentrum omvat naast drie huisartsenpraktijken, een fysiotherapiepraktijk en een psychologenpraktijk ook een polikliniek van het Harderwijkse ziekenhuis St. Jansdal, een apotheek en diverse andere zorgpraktijken.

Patiënten kunnen voor röntgenfoto's, echo's en bloedafname terecht bij de polikliniek. Hierdoor is een snellere diagnostiek mogelijk en verbetert de afstemming tussen eerste- en tweedelijnszorg.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: