BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Britse royals bij Remembrance Day in Londen

Prinse William en zijn vrouw Catherine waren zondag aanwezig bij een speciale ceremonie voor de gesneuvelde Britse soldaten tijdens de diverse oorlogen. In Londen legde koningin Elizabeth een krans. Ook Prins Harry was bij de ceremonie aanwezig.

De royals waren allen sober gekleed. De beide prinsen droegen hun legeruniform. Kate keek vanaf een balkon toe hoe de kransen werden gelegd. Ze was in het gezelschap van de hertogin van Cornwall Camilla en gravin Sophie van Wessex.

Dit jaar werd er speciaal bij stilgestaan dat het honderd jaar geleden is dat de Slag om de Somme werd gevoerd. Ook was er aandacht voor de Golfoorlog. Die brak 25 jaar geleden uit.

Bron: ANP