BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Dochters prinses Margarita helpen voor opening Sieraad Art Fair

Prinses Margarita heeft donderdagmiddag de Sieraad Art Fair geopend in de Westergasfabriek in Amsterdam. Omdat haar dochters Julia (8) en Paola (5) een lintje doorknippen zo saai vinden, hebben zij een leuk alternatief bedacht. Voor de opening hebben zij een papieren ketting geknutseld die Margarita doorscheurde bij de opening.

De vijftiende editie van de Sieraad Art Fair is de meest internationale editie tot nu toe. Meer dan 165 kunstenaars uit 28 landen stellen hun werk tentoon.

Op de beurs zijn ook door Margarita ontworpen sieraden te zien. De prinses heeft sinds 2014 haar eigen juwelenlijn. Ze laat zich tijdens het ontwerpen inspireren door de natuur. Margarita's echtgenoot Tjalling en haar moeder prinses Irene namen ook een kijkje op de sieradenbeurs.

De Sieraad Art Fair wordt tot en met 13 november gehouden.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: