BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning bezoekt carrière-event op Erasmus Universiteit

Koning Willem-Alexander woont op 23 november de vijfde editie van het carrière-evenement 'nl4talents' bij op de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Het evenement wordt georganiseerd door EP-Nuffic, een organisatie voor internationalisering van het onderwijs in Nederland, voor internationale studenten en alumni die een Nederlands onderwijsprogramma hebben gevolgd aan hogescholen en universiteiten. Het initiatief biedt hen de mogelijkheid om na afloop van hun studie aan Nederland verbonden te blijven via het Holland Alumni netwerk.

Koning Willem-Alexander is bij het plenaire programma 'Holland Alumni live on stage' in de aula waar oud-studenten laten zien op welke manier zij aan Nederland verbonden zijn gebleven. Ook heeft de koning een ontmoeting met enkele studenten en alumni over hun ervaringen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: