BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima draagt een oude bekende

Koningin Máxima ziet er, op de tweede dag van het staatsbezoek aan Australië, prachtig uit in een lichtblauwe japon met print. Zij combineert dit met een goudkleurige hoed. Zowel de jurk als de hoed zijn al vaker gedragen door de koningin.

Waarom iets nieuws aan doen als er nog genoeg leuke dingen in de kast liggen? Dat moet koningin Máxima hebben gedacht toen zij besloot haar 'koningsdagjapon 2014' mee te nemen naar Australië.

De japon is gemaakt van watergroen linnen-zijde, geborduurd met mini pailletten en parels in brons- en koperkleuren. Het ontwerp is van Edouard Vermeulen van het modehuis Natan. Niet alleen de ontwerper maar ook deze jurk blijkt een favoriet van Máxima te zijn. Ze heeft deze outfit al twee keer eerder gedragen.

Een 'stro' hoed
De capeline hoed is een ontwerp van Fabienne Delvigne, gemaakt van goudkleurige parasisal (fijn geweven stro). Dit 'stro' is uiteraard wel van hoog kwaliteit. Het hoofddeksel zit waarschijnlijk erg comfortabel, het is namelijk de favoriete hoed van de koningin. Ze heeft deze al meerdere malen gedragen.

Bron: modekoninginmaxima.nl
Foto's: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: