BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima draagt 'kreeft' collier

Op de vierde dag van het staatsbezoek aan Australië poseert koningin Máxima samen met koning Willem-Alexander voor een historisch plaatje in een fleurige outfit.

De gestreepte midirok, de top, de slingback schoenen, het collier en de bijpassende oorstekers komen allemaal van de hand van Edouard Vermeulen van modehuis Natan. De haardecoratie is wederom van Fabienne Delvigne.

Het kreeft collier
Het collier met roodoranje kralen en stenen droeg Máxima ook in juni 2015 in Rotterdam bij de opening van de tentoonstelling 'Design Derby'. Door de opening aan de voorkant en de lange kralen aan de uiteinden doet het vele mensen denken aan het rode schaaldier.

Australische hoed staat koning goed
Koning Willem-Alexander geeft donderdag een geweldige toevoeging aan zijn outfit: de akubra. Deze typisch Australische veehoudershoed krijgt hij overhandigd op de Food2Fork beurs. Met deze stoere finishing touch houdt hij zijn toespraak en wint hij de harten van vele Australiërs voor zich.

Foto's: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: