BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningspaar België bezoekt expositie 'Albert I en de Grote Oorlog'

De Eerste Wereldoorlog wordt nog elke avond in België herdacht. Ook het Belgische Koningshuis houdt de herinnering aan de Grote Oorlog levend. Koning Filip en koningin Mathilde bezochten op dinsdag 8 november de tentoonstelling 'Koning Albert I en de Grote Oorlog' in het kasteel van Rumbeke in Roeselare.

Bekijk hieronder de reportage die het tv-programma Blauw Bloed over dit bezoek maakte.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook