BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koninklijk Huis zoekt telefonist met humor

Koning Willem-Alexander is op zoek naar een telefonist voor de telefooncentrale. Een vacature hiervoor afkomstig van de Dienst Koninklijk Huis verscheen online. Opmerkelijk is dat het Koninklijk Huis graag iemand met humor in dienst neemt.

De telefonist 'draagt zorg voor een correct en afgeschermd telefoonverkeer en verricht overige (administratieve) werkzaamheden', is te lezen in de advertentie. De werkplek is in Den Haag en kandidaten moeten bereid zijn te werken in de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen.

Het gaat om een functie van 25 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, maar bedraagt maximaal 2.642,39 euro bruto (op basis van een werkweek van 36 uur). Naast de overige standaard vereisten over opleidingsniveau, staat in de profielschets dat 'gevoel voor verhoudingen, discretie en humor' belangrijk zijn.

Geïnteresseerden hebben nog tot 23 november de tijd om te reageren. Sollicitanten worden onderworpen aan een veiligheidsonderzoek.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: