BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprinses Victoria deelt nieuwe foto van Oscar

De Zweedse kroonprinses Victoria heeft vrijdag een nieuwe foto van prins Oscar naar buiten gebracht. De troonopvolgster deelt een kiekje van haar acht maanden oude zoontje, die buiten tussen de bladeren speelt.

"Een herfstgroet vanuit Haga via prins Oscar", staat er op Facebook bij de foto geschreven. Het prinsje zit op de grond tussen de herfstbladeren in het park bij Haga Slott. Kate Gabor, de vaste hoffotograaf, maakte het kiekje.

In 2012 deelde Victoria soortgelijke foto's van haar dochter Estelle.

Foto's: Kungahuset.se

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: