BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima kiest voor fancy jurk in Brisbane

Op de vijfde en laatste dag van het staatsbezoek aan Australië kiest koningin Máxima voor een jurk van modeontwerper Claes Iversen.

Máxima straalt in Brisbane in een gestreepte japon met de naam 'Fancy Dress – Asobu'. De jurk is via de website van Iversen online te bestellen, voor € 699,95 kan je er koninklijk uitzien.

De nieuwe hoed van de koning
Koning Willem-Alexander blijkt dol te zijn op zijn nieuwe hoofddeksel. Tijdens een bootexcursie op de Brisbane River draagt de koning opnieuw zijn 'akubra', de typisch Australische hoed kreeg hij donderdag als geschenk.

Foto's: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: