BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima shopt kleding met Willem-Alexander in Australië

Koningin Máxima is afgelopen zondag in Australië gespot tijdens het shoppen van kleding. Máxima was in gezelschap van haar echtgenoot, die volgens de tabloidkrant The West Australian een belangrijke rol speelde bij de keuze van haar kleding.

Het koninklijk paar bracht zo'n 90 minuten door in een winkel van Zimmermann in shoppingcenter Claremont Quarter in Perth. Ze arriveerden net na opening van de winkel, toen het nog rustig was. Terwijl Máxima enkele kledingstukken paste, zat de koning op de bank te wachten en gaf hij desgevraagd zijn mening.

De 23-jarige medewerkster Romy Paparone had niet door dat het Nederlandse koningspaar in haar winkel vertoefde, totdat een klant het beroemde koppel herkende. Vrij snel daarna verliet Máxima, met Willem-Alexander, de winkel met enkele gekochte items: waaronder een jumpsuit van georgette-zijde,
een organza zijden blouse, Italiaanse badkleding, een katoenen sarong en een jurkje.

Volgens Paparone gedroegen de twee zich voorbeeldig. "Ze waren heel erg vriendelijk. Heel relaxed en onbezorgd."

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: