BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van Amalia, Alexia en Ariane

Leuk nieuws! Er zijn nieuwe portretfoto's van de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane vrijgegeven door de Rijksvoorlichtingsdienst. De dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima gingen dit najaar op de foto bij Het Oude Loo in Apeldoorn.

Prinses Amalia

Prinses Alexia

Prinses Ariane

De drie zusjes

Willem-Alexander huurt het kasteeltje, een vijftiende-eeuws jachtslot dat vlakbij paleismuseum Het Loo ligt, als buitenverblijf van de staat. Amalia (12), Alexia (11) en Ariane (9) poseerden individueel en samen voor fotograaf Jeroen van der Meyde.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: