BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nu beschikbaar: de Blauw Bloed-app

Volg nu al het laatste nieuws over je favoriete royals met de Blauw Bloed-app! Wie is waar? Wat wordt er gezegd, gedaan en gedragen? Geniet met de gratis app van de mooiste koninklijke video's en foto's en bekijk met alle gemak de uitzendingen van Blauw Bloed terug.

Naast de leuke nieuwtjes en video's kun je ook meedoen met onze kijkersvraag. Via de app kun je stemmen op een poll uit de uitzending.

Klik op onderstaande buttons om de Blauw Bloed-app op je smartphone of tablet te downloaden.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!