BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Poll: Nieuwe foto's van Amalia en zusjes

Van bijna alle koninklijke kinderen worden jaarlijks portretten vrijgegeven. In Groot-Brittannië zien we George op de schommel en in Zweden wordt Estelle gefotografeerd tijdens het voeren van de eendjes. De dochters van ons koningspaar zitten keurig netjes geposeerd.

Wat vind jij van de nieuwe portretten? Zijn de foto's te braaf?
We zijn benieuwd naar jouw mening!

Het is helaas niet meer mogelijk om te stemmen op deze poll.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: