BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Royals in gedrapeerde jurken

Zaterdag laat modeontwerper Paul Schulten in Blauw Bloed zien hoe een gedrapeerde japon gemaakt wordt. Jurken met draperie zien we veel bij onder anderen koningin Máxima en koningin Mathilde. Terwijl Paul Schulten werkt aan een nieuwe jurk in zijn atelier, vertelt hij over de mooiste gedrapeerde jurken van de royals en waarom zij hiervoor kiezen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook