BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Vriendin prins Harry op bezoek in Londen

Meghan Markle, de nieuwe vriendin van prins Harry, is momenteel op bezoek in Londen. De 35-jarige Amerikaanse actrice verblijft bij de Britse prins in Nottingham Cottage, bij Kensington Palace.

Het Britse dagblad Daily Mail spotte Meghan toen ze boodschappen ging doen bij een supermarkt in de straat. Gekleed in een winterjas en met Harry's baseball-pet op keerde ze terug met twee boodschappentassen. Haar verblijf in Londen wordt beschouwd als een teken dat de relatie tussen de Amerikaanse en prins Harry echt serieus is.

Kensington Palace maakte dinsdag bekend dat Harry en Meghan een relatie hebben. Dat deed het hof op verzoek van de prins die in een statement krachtig uithaalde naar de Britse pers. Hij stelde bezorgd te zijn over haar veiligheid sinds er speculaties ontstonden over hun vermeende relatie. De media hebben haar volgens hem lastig gevallen en belasterd.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: