BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Wie is de nieuwe liefde van Harry?

Met Meghan Markle aan zijn zijde lijkt de Britse prins Harry toe aan zijn derde serieuze relatie. Na Chelsy Davy en Cressida Bonas is de Amerikaanse actrice zijn nieuwste verovering.

De 35-jarige Meghan is bij het grote publiek vooral bekend van de Amerikaanse advocatenserie Suits, waarin ze sinds 2011 de rol van Rachel Zane speelt. Daarnaast was ze onder meer te zien in de series CSI, General Hospital, Without a Trace en Castle. Meghan had ook rolletjes in de Hollywood-films Get Him to the Greek, Remember Me en Horrible Bosses. Daarnaast blogt ze in haar vrije tijd over eten, mode en reizen op de site thetig.com en houdt ze zich bezig met vrijwilligerswerk voor diverse goede doelen.

In 2011 trouwde Meghan met filmproducer Trevor Engelson. Dat huwelijk was echter van korte duur. Na twee jaar gingen de twee uit elkaar. Meghan heeft een Afro-Amerikaanse moeder en haar blanke vader heeft wortels in Ierland en Nederland.

Invictus Games
Meghan en Harry ontmoetten elkaar waarschijnlijk in mei, toen Harry in Canada was om de Invictus Games 2017 te promoten. Die vinden plaats in Toronto, haar thuisstad. Hoewel ze veel gevolgde accounts heeft op Instagram en Twitter hield ze zich stil over een mogelijke romance met Harry. Wel deelde ze afgelopen zomer een foto van Buckingham Palace.

Kensington Palace maakte dinsdag bekend dat Harry en Meghan een relatie hebben. Dat deed het hof op verzoek van de prins die in een statement krachtig uithaalde naar de Britse pers. Hij stelde bezorgd te zijn over haar veiligheid sinds er speculaties ontstonden over hun vermeende relatie. De media hebben haar volgens hem lastig gevallen en belasterd.

Bron: ANP

Blauw Bloed

Royaltyprogramma van de Publieke Omroep, met aandacht voor de vorstenhuizen van Europa, de Oranjes, de staatsbezoeken, bijzondere koninklijke sieraden, royaltymode en het laatste koninklijke nieuws.

'Blauw Bloed' is er elke zaterdag om 19.45 uur op NPO 2. De presentatie is in handen van Jeroen Snel.

Contact

Postadres:
Postbus 21000
1202 BA Hilversum
Tel. 035 - 647 47 47

Uw inhoudelijke reacties kunt u mailen naar: [email protected]

Download hier de Blauw Bloed-app:

Volg ons

Ontvang wekelijks een nieuwsbrief met het laatste royaltynieuws: