BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Albert en Charlène delen kerstcadeaus uit

Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben woensdag een heleboel kinderen blij gemaakt door kerstcadeautjes op het paleis uit te delen. Ze werden daarbij vergezeld door hun tweejarige tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella, die voor het eerst de jaarlijkse ceremonie bijwoonden.

Alle kinderen die op het paleis waren uitgenodigd kregen een cadeau. Ze droegen daarbij allemaal een kerstmuts. Ook prins Albert had zijn best gedaan om er 'kerstelijk' uit te zien. De vorst droeg een groene kerstdas met sneeuwpoppen erop. Charlène ging voor een chic uiterlijk met een witte blouse, een felrode jas en zilveren pumps.

Bij de feestelijke gelegenheid waren ook Louis Ducruet en Camille Gottlieb, de kinderen van Alberts zus prinses Stéphanie. Na afloop werd er gezamenlijk met de kinderen geposeerd op de trappen van het paleis.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: