BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Albert en Charlène poseren met tweeling voor kerstkaart

Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben hun kerstkaart donderdag geplaatst op de Facebookpagina van het prinselijk paleis. Een nieuwe gezinsfoto siert de kaart.

Het prinselijk gezin poseert voor een groot schilderij van prinses Grace, Alberts moeder. De gezinsfoto is gemaakt door Vanessa von Zitzewitz. Zij maakte daarnaast ook nieuwe foto's van de tweejarige tweeling Jacques en Gabriella.

Foto's: Palais Princier de Monaco