BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Harry en Meghan gespot tijdens romantisch uitje

Prins Harry en zijn nieuwe liefde, actrice Meghan Markle, zijn woensdagavond voor het eerst gezien op een romantische date in Londen. Foto's van het stel verschenen op de website van het Britse dagblad The Sun.

Harry nam de Suits-actrice mee naar de komische theatershow 'Peter Pan Goes Wrong' in Londen. De twee tortelduifjes hadden zich met muts en winterjas warm gekleed tegen het winterse weer in de Britse hoofdstad en liepen onopgemerkt tussen de duizenden koopjesjagers in de binnenstad die hun kerstinkopen deden.

Op Piccadilly Circus stopten de twee even om van de romantische kerstverlichting te genieten. Ze werden volgens The Sun door slechts een agent bewaakt.

Meghan vloog maandag van Toronto naar Londen en verblijft bij prins Harry in de Nottingham Cottage op het terrein van Kensington Palace. Maandagavond werden de twee al gezien toen ze samen een kerstboom kochten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: