BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Harry: Ik werd harder onderuit gehaald om wie ik ben

Prins Harry is groot fan van rugby, maar dat kwam hem tijdens zijn schooltijd duur te staan. Harry was tijdens wedstrijdjes geregeld het haasje, vertelt hij in de documentaire Beyond The Tryline.

“Mensen zagen op het rugbyveld een mogelijkheid om mij flink te grazen te nemen”, zegt de 32-jarige prins in de documentaire over rugby, die volgende week verschijnt. Daily Mail publiceerde vrijdag fragmenten van Harry’s interview. “Ik werd harder onderuit gehaald om wie ik ben.”

De stevige partijtjes lieten sporen na. Zo vertelt Harry dat hij zijn schouder flink blesseerde toen ‘drie of vier tegenstanders op me doken terwijl ik de bal niet eens had’. “Ik was altijd bereid een paar flinke tikken te incasseren. Ik denk dat ik er ook wel wat uit heb kunnen delen.”

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: