BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kerstfoto's van Noorse koninklijke familie

De Noorse koninklijke familie kwam dinsdag bijeen in het park achter het koninklijk paleis in Oslo om te poseren voor sfeervolle kerstfoto's. Het is een Noorse traditie om in december kerstportretten te maken.

Op de foto staan koning Harald en koningin Sonja, kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit en hun kinderen Ingrid Alexandra (12) en Sverre Magnus (11). Ze warmen zich rond een vuurkorf bij het tuinhuisje. De volwassenen drinken glühwein uit mokken die volgens het Noorse hof zijn beschilderd door prinses Astrid, de zus van de Noorse koning.

Kroonprinses Mette-Marit had een mand met mandarijnen meegenomen en haar kinderen deelden peperkoek uit. Mette-Marits oudste zoon Marius Borg Høiby (19) ontbreekt dit jaar op de familiefoto.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook