BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kerstkaart van Spaanse royals met nieuwe foto

Maandag hebben de Spaanse royals hun kerstkaarten gedeeld via de website. Op de voorkant van de kaart van het koningspaar staat een foto van koning Felipe, koningin Letizia en hun twee dochters Leonor (11) en Sofia (9).

Juan Carlos en Sofia

Ook koning Juan Carlos en koningin Sofia deelden hun kerstkaart via de site van het Spaanse koninklijk huis. De ouders van Felipe kozen dit jaar voor een religieuze afbeelding van een werk van de Spaanse beeldhouwer Juan Martínez Montañes. Het beeldhouwwerk uit 1609 van de herders rond het kindje Jezus is te vinden in een klooster in Santiponce in de Spaanse provincie Sevilla.