BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kinderen versieren kerstboom Frederik en Mary

De kerstboom van de Deense kroonprins Frederik staat. Zijn vier kinderen hebben de boom in het Frederik VII Paleis, het woonpaleis van het kroonprinselijk paar, donderdag opgetuigd. Kroonprinses Mary maakte foto’s, die via de Facebookpagina van het Deense hof zijn gedeeld.

Prins Christian (11), prinses Isabella (9) en de tweeling prins Vincent en prinses Josephine (5) hingen met behulp van een ladder echte kaarsjes in de naaldboom. Die werd ook voorzien van bontgekleurde lampjes, kerstballen en kersthangers.

De kinderen krijgen op Facebook veel complimenten voor hun kerstboom. Ook zijn er al veel kerst- en nieuwjaarswensen voor de koninklijke familie.