BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bij conferentie 'Méér muziek in de klas'

Koningin Máxima heeft woensdag, op de verjaardag van haar dochter Amalia, een werkbezoek gebracht aan de pabo van de Thomas More Hogeschool in Rotterdam. Ze deed dit samen met minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Koningin Máxima, minister Bussemaker en enkele muziekambassadeurs spraken met de directeuren van bijna alle 25 pabo-opleidingen en muziekdocenten over diverse visies op de vormgeving en implementatie van muziekonderwijs.

Naast de rondetafelgesprekken luisterden Máxima en Jet Bussemaker naar het optreden van een gemengd koor van pabo- en conservatoriumstudenten, opgericht door de Thomas More Hogeschool.

Máxima is erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Méér Muziek in de Klas. De stichting zet zich in voor meer muziek in het basisonderwijs.

Bron: RVD
Foto's: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: