BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Madeleine deelt foto van kinderen bij kerstlunch

Woensdagmiddag heeft de Zweedse koninklijke familie een kerstlunch gehouden op het paleis in Stockholm. 's Ochtends woonden zij een kerkdienst bij. Prinses Madeleine deelde op Facebook een foto van haar kinderen met nichtje Estelle in feestelijke kleding tijdens de lunch.

Op de foto zien we de kinderen van prinses Madeleine, prinses Leonore (2) en prins Nicolas (1), samen met hun nichtje prinses Estelle (4). Estelle is de oudste dochter van kroonprinses Victoria. 'Nichtjes en neefje bij de kerstlunch op het paleis gisteren!' schrijft Madeleine bij de foto.