BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George kan niet wachten tot Kerst

Het Britse prinsje George kan niet wachten tot het Kerstmis is. De driejarige zoon van prins William weet maar al te goed dat er onder de boom cadeautjes op hem liggen te wachten. Volgens zijn vader heeft George de eerste kerstcadeautjes al uitgepakt.

William en zijn vrouw Kate konden wel lachen om hun ondeugende zoon. Maandag gingen de twee met prins Harry langs bij het kerstfeestje van The Mix, een van de goede doelen die betrokken is bij hun Heads Together-campagne. Daar vertelde William over de fratsen van George.

William en zijn gezin brengen de feestdagen door bij de familie van Kate en sluiten niet aan bij de festiviteiten op koninklijk landgoed Sandringham. Harry, die kerst zonder zijn geliefde Meghan Markle door moet brengen, schuift wel aan bij het traditionele kerstdiner van zijn oma koningin Elizabeth.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: