BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Scouting op bezoek bij Máxima

Koningin Máxima heeft dinsdagmorgen bezoek gehad van 25 scouts. De gasten en hun begeleiding gaven op Paleis Noordeinde uitleg over de verschillende maatschappelijke projecten van Scouting Nederland.

Tijdens een rondetafelgesprek sprak de koningin met bestuurders van Scouting Nederland en projectleiders van verschillende scoutingprojecten. Na afloop van het gesprek maakte ze een ronde langs de verschillende projecten en sprak ze met de scouts.

Drie projecten van Scouting Nederland zijn besproken. Zo ging het onder meer om een project waarbij scouts met en zonder beperking elkaar leren kennen en samen activiteiten ondernemen. Een tweede project betrof een samenwerking tussen scouts en het Leger des Heils. Het derde project ging over een trainingsprogramma binnen Scouting Nederland. Jonge vrijwilligers krijgen coaching om hun talenten te ontwikkelen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: