BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Edouard Vermeulen (Natan) over schoen Mathilde

Blauw Bloed ging deze week langs bij couturier Edouard Vermeulen van modehuis Natan. De ontwerper heeft een nieuwe winkel in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Edouard Vermeulen vertelt zaterdag in de uitzending over de outfits van de koninginnen Máxima en Mathilde tijdens het staatsbezoek van vorige week.

Natan is hét favoriete modehuis van zowel Máxima als Mathilde. Ook tijdens het driedaagse bezoek van het Belgische koningspaar aan Nederland verschenen beide koninginnen in kledingstukken van de hand van deze ontwerper. 

De verloren schoen

Koningin Mathilde verloor op de eerste dag van het bezoek haar schoen bij de kranslegging op de Dam. Een vervelend moment voor Mathilde, maar volgens couturier Edouard Vermeulen van het modehuis Natan kan het nog altijd erger.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: