BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Tips voor Meghan Markle

Je bent een Amerikaanse actrice en ontmoet op reis een Britse prins. De vlam slaat over, romantische weken vliegen voorbij en dan klinkt plots de opmerking: ‘Mijn familie wil je graag ontmoeten.’ Meghan Markle, de nieuwe liefde van prins Harry, vraagt zich wellicht af hoe zij zich moet gedragen in het bijzijn van haar koninklijke schoonfamilie. Nahnya barones van Voorst tot Voorst geeft tips.

Tijdens een afternoon tea bij grootmoeder ‘The Queen’ kun je niet neerploffen op de bank en een koekje naar binnen proppen. De volgende 6 tips geeft de barones:

1. Outfit

Ten eerste: let op wat je op aantrekt bij de eerste ontmoeting. Ga niet voor een heel opvallende of stoere look én kies voor rustige kleuren.

2. Afwachtend

Ga niet direct zelf allerlei gesprekken aan of op een stoel zitten. Je wacht af en bekijkt wat er van je verwacht wordt. Zitten ga je pas als de koningin je een plek toewijst.

3. Recht

Heb je eenmaal een stoel toegewezen gekregen, blijf dan goed rechtop zitten.  Let op: de knieën bij elkaar en zeker geen benen over elkaar. Helaas, bij de ‘afternoon tea’ met koningin Elizabeth kun je niet lekker onderuitgezakt gaan zitten.

4. Kleine hapjes

Spannend! De koningin gaat een gesprek met je aan onder het genot van een drankje en een hapje. Net als je een grote hap van je taartje neemt stelt zij je een vraag. Oeps! Tip 3: neem kleine hapjes. 

5. Klef

Natuurlijk ben je erg verliefd op je prins. Hoe kan het ook anders. Maar dit laat je zeker niet blijken in het bijzijn van zijn overgrootmoeder. Niet hand in hand lopen, geen hand op de knie en zeker geen kusjes!

6. Het hoofd

De belangrijkste regel volgens Nahnya barones van Voorst tot Voorst is dat je niet aan je hoofd zit. Dat is zeer ongepast. Kriebel aan je neus doorsta je en ook gefriemel aan je haren mag niet.  

Nahnya barones van Voorst tot Voorst licht het toe in de volgende video:

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: