BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Mary krijgt prijs voor sociaal werk

De Deense kroonprinses Mary heeft dinsdag de jaarlijkse prijs van het Berlingske Fonds in ontvangst genomen. Ze deed dat in het hoofdkantoor van Berlingske, een Deens mediaconcern, in Kopenhagen.

Kroonprinses Mary kreeg de prijs van honderdduizend kroon (14.000 euro) voor haar vooraanstaande werk ten behoeve van sociaal kwetsbare en achtergestelde groepen in de samenleving.

Samen met echtgenoot kroonprins Frederik woonde Mary dinsdagavond ook een diner bij dat ter ere van haar door het Fonds werd aangeboden. Ook Jakob Sheikh, journalist van dagblad Politiken, was aanwezig, als winnaar van de Berlingske Fonds-prijs voor journalistiek.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: